These are some of the reviews we have received from customers. Look for more on facebook. Would you also like to sail with us? Leave a review yourself!

Het personeel is zeer vriendelijke, de boten worden goed schoongemaakt. De elektrische boten maken veel minder lawaai dan de diesel boten (de overbuur heeft er zo veel wat maakt dat je soms van de rust gestoord word). Dit zorgt dat je in stilte kan genieten van de prachtige natuur langs het water. Het zeker aangeraden om een boot voor dag te huur en om volledig van te genieten. Je kan hapjes en aperitief al dan niet met alcohol bij hun bestellen.

Isai

Vlotte reservatie, goede ontvangst en nette sloep. Vanuit Gent naar St Martens Latem en terug is net te krap voor 4 uur indien een tussenstop gewenst is...

Kristof

Had a super nice afternoon. Nice welcome and good explanation in Leopoldsburg ... we will definitely go back! Our little ones aged 3 and 4 sat quietly for 3 hours enjoying what was happening around them and the 2 15-year-old thought it was really chill ... {translated}

Petra

Het was een heel aangename ervaring & zeker voor herhaling vatbaar. We zijn heel vriendelijk ontvangen. De boot was perfect in orde en zeer proper. Ook met alle maatregelen omtrent corona werd rekening gehouden. Zeker een aanrader!

Jana

Wat een ervaring! Wauw! Zo content! Propere boten, super personeel en wat een leuke dag beleefd zeg! Bedankt!

Louise

Wat een service en wat een zalige boten om zelf mee te varen 🙂! Wil je Gent en omstreken verkennen met je lief, gezin, familie of vrijgezellen dan raad ik ZEKER Boot aan. Een geweldig leuke ervaring.

Kim

Die Qualität und das Finish der Boote lassen die Teilnehmer im Wasser der Schande versinken. Super freundlicher Empfang. Ein Muss für alle Gent Bewohner, Besucher oder Touristen. (übersetzt)

Didier

Superromantisch boottripje gemaakt :) Goede uitleg en prima materiaal supervriendeljike mensen een echte aanrader

Hilde Dierckx

Een unieke beleving vonden wij ons tochtje over de Leie. De elektrische motor maakt geen geluid, wat voor een heel serene sfeer zorgt. Zeker als je wegvaart van het stadsgewoel overvalt je het gevoel van één te zijn met de natuur, en daardoor ook met je gezelschap. Neem een lekker drankje en een hapje mee en het vakantiegevoel is compleet. Een echte aanrader !!!

Sylvie Vanmontfort

Hallo Gwen en team!! Hartelijk dank voor de schitterende avond gisteren, wat een heerlijke service en sfeer! Ik kan enkel in superlatieven deze betaalbare luxe ervaring aanraden! Waarvoor nogmaals dank!

Hans Huizenga
Convinced?