Dit zijn een aantal van de reviews die we van klanten gekregen hebben. Kijk voor meer op facebook. Ook wezen varen bij ons? Laat zelf ook een review achter!

Het personeel is zeer vriendelijke, de boten worden goed schoongemaakt. De elektrische boten maken veel minder lawaai dan de diesel boten (de overbuur heeft er zo veel wat maakt dat je soms van de rust gestoord word). Dit zorgt dat je in stilte kan genieten van de prachtige natuur langs het water. Het zeker aangeraden om een boot voor dag te huur en om volledig van te genieten. Je kan hapjes en aperitief al dan niet met alcohol bij hun bestellen.

Isai

Vlotte reservatie, goede ontvangst en nette sloep. Vanuit Gent naar St Martens Latem en terug is net te krap voor 4 uur indien een tussenstop gewenst is...

Kristof

Superfijne namiddag gehad. Fijne ontvangst en goeie uitleg in Leopoldsburg... we gaan zeker nog een keertje terug! Onze kleintjes van 3 en 4 jaar zaten 3 uur rustig te genieten van wat er rond hun gebeurde en de 2 15-jarige vonden het echt chill... niks doen en toch iets doen...

Petra

Het was een heel aangename ervaring & zeker voor herhaling vatbaar. We zijn heel vriendelijk ontvangen. De boot was perfect in orde en zeer proper. Ook met alle maatregelen omtrent corona werd rekening gehouden. Zeker een aanrader!

Jana

Wat een ervaring! Wauw! Zo content! Propere boten, super personeel en wat een leuke dag beleefd zeg! Bedankt!

Louise

Wat een service en wat een zalige boten om zelf mee te varen 🙂! Wil je Gent en omstreken verkennen met je lief, gezin, familie of vrijgezellen dan raad ik ZEKER Boot aan. Een geweldig leuke ervaring.

Kim

De kwaliteit en afwerking van de boten laten de concullega's in het water zakken van schaamte. Supervriendelijke ontvangst. Een aanrader voor alle gentenaars, bezoekers of toeristen.

Didier

Superromantisch boottripje gemaakt :) Goede uitleg en prima materiaal supervriendeljike mensen een echte aanrader

Hilde Dierckx

Een unieke beleving vonden wij ons tochtje over de Leie. De elektrische motor maakt geen geluid, wat voor een heel serene sfeer zorgt. Zeker als je wegvaart van het stadsgewoel overvalt je het gevoel van één te zijn met de natuur, en daardoor ook met je gezelschap. Neem een lekker drankje en een hapje mee en het vakantiegevoel is compleet. Een echte aanrader !!!

Sylvie Vanmontfort

Hallo Gwen en team!! Hartelijk dank voor de schitterende avond gisteren, wat een heerlijke service en sfeer! Ik kan enkel in superlatieven deze betaalbare luxe ervaring aanraden! Waarvoor nogmaals dank!

Hans Huizenga
Overtuigd?