Beleef Gent en de Leie per boot

Ontdek de watertoerist in jezelf; Samen met uw geliefde, vrienden of familie U plant een citytrip in Gent? 
Bezorg hen een onvergetelijke boottocht door of rond het historische centrum

Ervaar de Leie vanuit Deinze

Een luxesloep die u zelf kan besturen; zonder gids, in alle comfort en vrijheid. De prachtige huizen, de prachtige natuurtaferelen, iedereen kan het op zijn manier erVAREN samen met uw geliefde, familie of vrienden. Een vaarbewijs of ervaring? Hoeft niet!

Wat een service en wat een zalige boten om zelf mee te varen 🙂! Wil je Gent en omstreken verkennen met je lief, gezin, familie of vrijgezellen dan raad ik ZEKER Boot aan. Een geweldig leuke ervaring.

Kim

Superromantisch boottripje gemaakt :) Goede uitleg en prima materiaal supervriendeljike mensen een echte aanrader

Hilde Dierckx

Het personeel is zeer vriendelijke, de boten worden goed schoongemaakt. De elektrische boten maken veel minder lawaai dan de diesel boten (de overbuur heeft er zo veel wat maakt dat je soms van de rust gestoord word). Dit zorgt dat je in stilte kan genieten van de prachtige natuur langs het water. Het zeker aangeraden om een boot voor dag te huur en om volledig van te genieten. Je kan hapjes en aperitief al dan niet met alcohol bij hun bestellen.

Isai

Vlotte reservatie, goede ontvangst en nette sloep. Vanuit Gent naar St Martens Latem en terug is net te krap voor 4 uur indien een tussenstop gewenst is...

Kristof

Superfijne namiddag gehad. Fijne ontvangst en goeie uitleg in Leopoldsburg... we gaan zeker nog een keertje terug! Onze kleintjes van 3 en 4 jaar zaten 3 uur rustig te genieten van wat er rond hun gebeurde en de 2 15-jarige vonden het echt chill... niks doen en toch iets doen...

Petra

Reserveer een sloep

Een vaarbewijs? Ervaring? Hoeft niet. Na een korte introductie bent u klaar om te varen en hoort u het water ritmisch tegen de boeg klotsen, terwijl het landschap voorbij glijdt.