bug_report Lees hier meer over de maatregelen die we nemen tav Covid19

iSloep is genieten op het water

Elke boot kent dan ook dezelfde combinatie van goede vaareigenschappen, comfort, eigentijds design en aantrekkelijke prijzen. Alle boten hebben het CE-veiligheidskeurmerk omdat wij, net als u, hoge eisen aan onze producten stellen. Zo is elke sloep en tender standaard al heel compleet.

iSloep 585

Wilt u omdat het gewoon maar even kan, het water op ? Of het nu een dagje is met vrienden of gezellig met z’n 2tjes, de isloep 585 is de ideale sloep. De prettige vaareigenschappen brengen u waar u maar wilt en door zijn lengte komt u moeiteloos mee op de mooiste aanmeerplekjes en steigers van diverse restaurants.

Van zodra u in de sloep stapt, schakelt u als het ware over in vakantiemodus. U gaat namelijk het water op met een eigentijdse sloep die niet enkel betaalbaar en betrouwbaar is, maar eveneens zeer comfortabel. Niet alleen door zijn standaard dikke kussens en de teakhoutenvloer, maar ook omwille van de voldoende bewegingsruimte, zelfs rondom de stuurstand.

De isloep 585 is standaard al zeer compleet, maar kan natuurlijk daarbovenop uitgebreid met allerhande extra’s. Door het feit dat de polyesterromp, teakhout en rvs zo goed als onderhoudsvrij zijn, hoeft u zich enkel zorgen te maken over de hapjes, de verkoeling en de mensen die u gaat meevragen.

iSloep 735

Een dagje met uw gezin, vrienden en een goedgevulde picknickmand, maakt het varen in de isloep 735 in één woord: ’genieten’. De 735 is stoer, modern en vooral comfortabel met een sterke, maar rustige motor en met een groot zonnedek om vanaf het water de omgeving eens goed te bekijken. De vele isloep bezitters in Nederland typeren deze 735 als de ideale grachtensloep. Ideaal voor binnenwater en kanalen te bevaren. Deze isloep heeft een lengte van 735 cm en is zo ingericht dat u gemakkelijk met twee gezinnen een hele dag kunt varen. Uw gasten zullen zich uitstekend vermaken op het grote zonnedek. Er is meer dan voldoende opbergruimte om de benodigde proviand voor alle passagiers op te slaan. De standaard drie cilinder Yanmar motor is sterk en kan wel tot 19 kilometer per uur als het moet. De goede vaareigenschappen door het optimale onderwaterschip en de gestroomlijnde vaarlijn, maken het besturen tot groot plezier. De isloep 735 vaart stabiel, rustig en maakt nauwelijks golven. U voelt zich vanaf de eerste vaart een volleerd kapitein.

Rapida 666

De Rapida heeft een lichte, maar sterke polyester romp en wordt standaard voortgestuwd door een prachtige Yanmar motor, met een maximaal vermogen van 42pk (28km per uur) welke het mogelijk maken om te kunnen wakeboarden en waterskiën.

De slanke voorzijde, de hoge verschansingen en het stijlsteven leveren geweldige vaareigenschappen, welke zelfs zeeën kan trotseren. De schoonheid van de veelzijdige Rapida 666 ligt niet alleen in zijn elegante lijnen, maar ook in de geavanceerde prestaties en zijn vaargemak.

De Rapida 666, dé ultieme dagboot voor iedereen...

file_download Donwload fiche

Rapida 750

De Rapida 750 is de publiekslieveling. Voor een modern gezin is de strak vormgegeven ‘tender’ niet alleen sportief en snel, maar nodigt ook uit om gezellig met familie en vrienden het water op te gaan. Met zijn strakke belijning aan de buitenkant vertoont de Rapida 750 alle tenderkenmerken.

De indeling van het interieur daarentegen lijkt meer op die van een sloep door de comfortabele ruime rondzit. Zo zit iedereen gezellig om de stuurman heen. U hoeft voor de Rapida 750 geen volleerd schipper te zijn om met deze tender goed te kunnen varen en te manoeuvreren.

De vaareigenschappen zijn uitstekend door de stabiele ligging zowel bij langzaam als bij snel varen. De Rapida 750 heeft ruimte voor zeker 12 personen. Een frisse duik in het water? Dat kost geen enkele moeite vanaf het met teakhout ingelegde zwemplateau dat over de gehele breedte van de boot loopt. Wil iemand languit van de zon genieten? Dan is het grote zonnedek een uitkomst. Nu nog een lekker glas gekoelde witte wijn uit de ingebouwde wijnklimaatkast en... genieten maar

file_download Download fiche

Rapida 777

Onze Rapida 777 tender is met het oog op dag recreatie erg praktisch ingedeeld en beschikt over zeer ruime opberg mogelijkheden. Er is veel mogelijk op het gebied van de motorisering; standaard wordt de 3 cilinder 21pk voor u geïnstalleerd maar met de introductie van de Rapida 777 kan er zelfs gekozen worden voor een 180pk sterke Yanmar motor welke u binnen een paar tellen voortstuwt tot wel 50km/u! Door het speciaal ontworpen onderwaterschip blijft de Rapida 777 onder alle omstandigheden stabiel en makkelijk bestuurbaar.

Een fantastische boot om heerlijk mee te cruisen met uw gasten maar ook voor sportief te gebruiken voor de actievere watersporters onder u. Met voldoende zitplaats voor zeker tien personen is het niet moeilijk voor te stellen hoeveel plezier u met deze boot kunt hebben.

De Rapida 777 zal uw verwachtingen zeker overtreffen...

file_download Download fiche

Rapida 990

Varen met een Rapida 990 is een belevenis. Wanneer het nu gaat om een relaxte tocht door de Amsterdamse grachten of met flinke snelheid over open wateren varen. De 990 is bij uitstek de ‘tender’ voor dé watersporter die kiest voor de unieke combinatie van strak, stoer, luxe en snel.

In de Rapida 990 mag u gezien worden en dat gebeurt dan ook. Want de strakke belijning en vormgeving trekken automatisch de aandacht. U bevindt zich op een schip met een ‘design karakter’. Over elk detail is nagedacht. De Rapida 990 ademt luxe en snelheid uit, maar is ook uitzonderlijk stabiel door het opvallende ontwerp van het onderwaterschip. Door deze goede vaareigenschappen kunt u op een gemakkelijke wijze hogere snelheden bereiken. En snel kan je met deze stoere Rapida 990. Standaard heeft de 990 al een 42 pk vier-cilinder Craftsman motor, maar de motorrange loopt tot en met een Yanmar 180 pk, met een snelheid van ruim 50 kilometer per uur. Hoe snel u wilt, kiest u zelf. Welke motor u ook kiest, de Rapida 990 blijft een veilige en comfortabele tender die klasse en plezier uitstraalt.

file_download Download fiche

vraag ons meer info